ODTÜ Mezunları Derneği Çalışanları, dernek yönetiminin taleplerini kısmen karşılaması nedeniyle eylemi sonlandırdıklarını duyurdu.

ANKARA - Ağustos ve Eylül maaşlarını alamadıkları için iş bırakma eylemi yapan ODTÜ Mezunları Derneği Çalışanları, dernek yönetimiyle bugün yaptıkları görüşme sonrası taleplerinin kısmen karşılanmış olması nedeniyle eylemi sonlandırdıklarını açıkladı.

ODTÜ Mezunlar Derneği'nde çalışanları, iş bırakma eylemi süresince destek veren ve seslerini duyurmaya çalışanlara teşekkür ettiler.

Dernek Yönetim Kurulu tarafından derneğin bir darboğazda olduğunu bu durumla birlikte mücadele etmeyi rica ettiklerini  ifade eden dernek çalışanları, taleplerinin de kısmen karşılanması üzerine anlaşmaya vararak iş bırakma eylemini sonlandırdıklarını belirtti.

ODTÜ Mezunlar Derneği ise,

"ÖNEMLI DUYURU

Sayın Üyemiz,

Dernek personelimizin ücretlerini zamanda alamamaları nedeniyle, 3 günden bu yana sürdürmekte olduklare iş bırakma eylemi, bulunan geçici çözüm ve personelle yapılan görüşmeler sonucunda, sona ermiştir.

Dernek ve Lokal İktisadi İşletmesi faaliyetlerimiz, önceden olduğu gibi  etmektedir.

Derneğimizde uzun süredir yaşanmakta olan finansal sorunların, ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sorunların da etkisi ile hızla būyüdüğü bu ortamda, tüm üyelerimizin desteği ile bu sorunların aşılacağına olan inancımız tamdır.

Bilgilerinize, saygı ile duyurulur.

ODTÜ Mezunları Derneği, Yönetim Kurulu" mesajıyla üyelerine duyuruda bulundu.