< Ücretlerini Alamayan İşçiler Eylemde...

İstanbul Havalimanı şantiyesinde Noya Elektrik taşeronuna bağlı olarak çalışan İnşaat İşçileri Sendikası üyesi sekiz işçi, üç aydır ödenmeyen maaşlarından dolayı sahada oturma eylemine başladı.

İSTANBUL - 3. Havalimanı (Yeni İstanbul Havalimanı) şantiyesinde Noya Elektrik taşeronuna bağlı olarak çalışan İnşaat İşçileri Sendikası üyesi sekiz işçi, üç aydır ödenmeyen maaşlarından dolayı sahada oturma eylemine başladı

Ücretlerinin ödenmesi talebiyle 3. Havalimanı şantiyesinde direnişe geçen sendika üyesi üç işçinin Noya Elektrik tarafından işten çıkartma işlemleri başlatıldığı belirtilen İnşaat İşçileri Sendikası, bir kaç şaate sonra ise eylemde olan sekiz işçinin de işten çıkartıldığı bilgisini paylaştı.

İnşaat İşçileri Sendikası Maaşları ve tüm hakları ödenmediği takdirde İGA konsorsiyumuna bağlı tüm firmaların önünde eyleme geçeceklerini belirtti.