< Mücadele Birliği Okuyalım, Okutalım!

İşçilerin, emekçilerin sesi Mücadele Birliği gazetemiz, COVID-19 Pandemisi nedeniyle 2.5 ayı geçkin süreyle günlük olarak dijital ortamda yayınlanıyor.

Bu bir tercihten çok bir zorunluluğun sonucu böyle oldu; ama her şeyin hızla dijitalleştiği günümüz dünyasında güncel gelişmelere ilişkin düşüncelerimizin geniş yığınlara ulaşmasında önemli bir rol oynadı. Tekelleşmiş medya güçlerinin özel çabalarıyla geniş yığınların marksist-leninist dünya görüşünden ırak tutulmaya çalışıdığı; algı operasyonlarıyla insanların algılarının yönetilmeye çalışıldığı bir ortamda marksizm-leninizmin güncel olayları nasıl yorumladığı, Türkiye ve Kürdistan’da olduğu kadar bütün dünyadaki güncel gelişmeleri diyalektik yöntemle anı anına nasıl tahlil ettiği gazetemiz sayfalarında ve web sitesinde (mucadelebirligi10.net) ortaya konulmuştur.

Bu nedenle dijital ortamda düzenli olarak yayınlanan günlük Mücadele Birliği gazetemizin daha fazla okuyucuya ulaştırılması hepimizin sorumluluğundadır.

Sınıfsız, sömürüsüz bir dünyayı kurma mücadelemizin başarıya ulaşması için Mücadele Birliği Okuyalım, Okutalım!