< Cam İşçileri Dayanışmaya Çağırıyor

Düzce Cam İşçileri, üyesi oldukları Kristal İş Sendikası'nın tanınmaması, işten atmalar yaşanması nedeniyle başladıkları grevin 14. gününde emek dostlarını dayanışmaya çağırıyor.

Düzce Cam İşçileri üyesi oldukları Kristal İş Sendikası yetkili sendika olmasına rağmen sendikal haklarını ve sendikayı tanımıyor. Düzce Cam patronları arabulyxuya ve mahkemeye yetki itirazında bulunuyor

Kristal İş Sendikası muhatap bulamaması ve işten atmalar yaşanması üzerine 26 Temmuz’da greve çıktı.

Düzce Cam işçileri grevin 14′üncü gününde tüm emek dostlarını dayanışmaya çağırıyor! Tüm emek dostlarını ve Düzce halkını Düzce Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Düzce Cam fabrikası önünde 8 Ağustos’ta (bugün) gerçekleştirilecek basın açıklamasına bekliyor.