Havalimanı Güvenlik İşçisi “Kürt olduğum için dışlandım” Diyerek İntihar Etti

İstanbul Havalimanı'nda İstanbul Grand Airport'a (İGA) bağlı çalışan İbrahim adındaki güvenlik işçisi “Kürt olduğumuzdolayı dışlandık” paylaşımı yaptıktan sonra terminal içerisinde yüksekten atlayarak intihar etti.

İSTANBUL – İstanbul Havalimanı’nda Grand Airport’a (İGA) bağlı olarak çalışan İbrahim ismindeki güvenlik işçisi, terminal içerisinde yüksekten atlayarak intihar etti. İntihar eden gencin yaklaşık iki saat önce byibrahimly rumuzlu instagram hesabında ağlayan bir fotoğrafının altına “Kürt olduğumuzdan dolayı hep dışlandık belki bu yaptığım şeyle değişir ne mutlu kürt ve türküm diyebilene... Hakkınızı helal edin.” yorumu yazarak paylaştığı öğrenildi.

İbrahim adındaki Kürt gencinin, arkadaşlık tekif ettiği kızın, “Ben asla Kürtlerle çıkmam” cevabını vermesinin ardından “Kürt olduğum için dışlandım diyerek “ yüksekten atlayarak intihar ettiği iddası da var.

Terminal’de gidiş katından geliş katına atlayarak intihar ettiği ve ağır yaralandığı öğrenilen güvenlik görevlisi gence ilk müdahaleyi havalimanı sağlık ekipleri yaptığı,ancak kurtarılamadığı öğrenildi. Havalimanı yetkilileri resmi bir açıklama yapmamakla birlikte intihar olayını doğruladı.

Instagram hesabından bir paylaşım yapan ve ağlarken fotoğrafını koyan İ.L.’nin intiharı hakkında polis soruşturması başlatıldı.

HavArenaMedya hesabından yapılan paylaşımla da havalimanında intihar ederek hayatını kaybeden özel güvenlik görevlisinin adının İbrahim olduğu açıklandı.